ผักและผลไม้ที่ใช้ในงานแกะสลัก อุปกรณ์การแกะสลักผักผลไม้ เทคนิคการแกะสลักผักผลไม้ วิธีการแกะสลักผักผลไม้ลวดลายขั้นต้นและลวดลายขั้นกลาง วัสดุอุปกรณ์ในการจัดดอกไม้ การเลือกซื้อดอกไม้และวัสดุตกแต่งการจัดดอกไม้รูปแบบต่างๆ ตามสมัยนิยม การควบคุมต้นทุนการผลิตงานแกะสลักผัก ผลไม้ และการจัดดอกไม้สำหรับธุรกิจอาหาร
Fruits and vegetable used in carving; tools for fruit and vegetable carving; fruit and vegetable carving techniques; basic and intermediate pattern carving methods; tools for flower setting; selection of flowers and decorating materials; different forms of flower arrangement; contemporary flower arranging; production cost control in fruit and vegetable carving and flower arrangement for food business
- ผู้สร้างรายวิชา: ผู้ช่วยศาสตราจารย์ปรัชญา แพมงคล